(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Ushbu tadqiqot kungaboqar moyida og`ir metall ionlari bilan ifloslanish darajasini o`rganishga qaratilgan. Tadqiqotda qo`llanilgan metodlar orqali metall ionlarning mavjudligi va konsentratsiyasi aniqlanib, ularning iste’mol xavfi baholangan va kungaboqar yog`i ishlab chiqarishda xavfsizlik va sifat nazorati bo`yicha tavsiyalar berilgan.