(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Ushbu ilmiy ishda kversitin moddasining asosiy fizik-kimyoviy xossalari hamda uning tibbiyotdagi ahamiyati yoritilgan. Kversitinning antioksidant, yallig‘lanishga qarshi va immunomodulyator xususiyatlari tahlil qilindi. Shuningdek, mazkur moddaning yurak-qon tomir kasalliklari, allergik va virusli kasalliklarning oldini olishdagi roli ko‘rib chiqildi. Olingan ma’lumotlar kversitinning biologik faol modda sifatida tibbiyot amaliyotida muhim ahamiyatga ega ekanligini ko‘rsatadi.