(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Mazkur maqolada yashil iqtisodiyot sharoitida texnologik rivojlanishning nazariy asoslari, ekologik barqarorlikni ta’minlashda innovatsion texnologiyalarning o‘rni hamda ularning iqtisodiy o‘sishga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, yashil texnologiyalarning asosiy yo‘nalishlari, ularning iqtisodiy va ekologik samaradorligi jadval va grafiklar asosida tahlil qilingan.