(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2026)
Moliyaviy hisobot xalqaro standartlari (MHXS), inglizcha nomi International Financial Reporting Standards (IFRS), bu moliyaviy hisobotlarning xalqaro miqyosda bir xil formatda va mazmunda bo‘lishini ta’minlovchi standartlar to‘plamidir. Ular jahon bo‘ylab kompaniyalar va investorlar uchun moliyaviy axborotning oshkoraligini, solishtiruvchanligini va ishonchliligini oshirishga yordam beradi.