(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqola nutq madaniyati va notiqlik san’ati mavzusida bo‘lib, mazkur sohalarning insonlar orasidagi muloqotdagi o‘rni va ahamiyatini yoritadi. Tadqiqotda nutq madaniyatining asosiy qoidalari, notiqlik san’ati uslublari va ta’sirchan muloqot yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Maqola zamonaviy kommunikatsiya jarayonlarida nutq madaniyati va notiqlik san’ati o‘rnini kuchaytirishning ahamiyatini namoyon etadi.