(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada Respublika Konstitutsiyasining har bir moddasidagi millat qadriyatlarini mavjudligi, namjyon bo`lishi va fuqarolarning burch, erkinliklarini qay darajada bilishi xaqida batafsil yoritildi. Konstitutsiya atamasining lug‘aviy hamda istelohiy ma’nolari ham alohida yoritilgan.