(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Бугунги кунда юртимизда ўсиб келаётган ёш авлодни соғлом ва баркамол инсон қилиб йетиштириб чиқиш бўйича давлатимиз раҳбари томонидан берилган фармонга асосан, кенг кўламли ишлар олиб борилмоқда. Яратилган шароитлардан тўғри фойдаланган ёшларимиз давлатимиз байроғини жаҳон ареналарда ко ъкларга кўтармоқда. Aйрим ёшларимиз томонидан содир етилаёрган жиноятларҳам учрамоқда.