(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada oilaning tarbiyaviy imkoniyatlarini aniqlash va tashxislash metodlari haqida so‘z yuritiladi. Oilaning jamiyat hayotidagi o‘rni, farzand tarbiyasidagi mas’uliyati va uning imkoniyatlarini samarali baholash masalalari yoritilgan. Shuningdek, Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyevning oilaviy qadriyatlar va tarbiyaga oid fikrlari hamda Birinchi Prezidentimiz Islom Karimovning mustaqillik yillarida oilaning tarbiyadagi o‘rniga bergan e’tibori ilmiy tahlil qilingan.