(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
O‘quvchilarning so‘z boyligini kengaytirishda fanlararo aloqadorlikning o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Fanlararo integratsiya o‘quvchilarga til materialini chuqurroq o‘zlashtirish, boshqa fanlarda o‘rganilgan tushunchalarni nutqiy faoliyatda qo‘llash imkonini yaratadi.