(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda hamkorlikda ishlash kompetensiyasini shakllantirishning mazmuni, ahamiyati va pedagogik asoslari yoritiladi. Hamkorlik kompetensiyasi o‘quvchilarning shaxsiy rivojlanishi, ijtimoiy moslashuvi hamda kasbiy tayyorgarligida muhim omil sifatida tahlil qilinadi.