(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Hozirgi vaqtda axborot texnologiyalari axborotning asosiy manbalaridan biri bo‘lib, darsliklardan farqli o‘laroq, interfaollik, multimedialilik darajasi nihoyatda yuqori bo‘lib, o‘quvchilarda katta qiziqish uyg‘otadigan va o‘quv materiallarini muvaffaqiyatli egallashga hissa qo‘shadigan vosita hisoblanadi.