(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada global miqyosda iqlim o’zgarishi, resurslarning kamayishi va atrof-muhitning ifloslanishi kabi muammolar tobora dolzarb bo’lib borayotganligi hamda bu muammolarni hal etishning muhim yo’nalishlaridan biri - yashil iqtisodiyotni rivojlantirish ekanligi haqida keltirib o’tilgan.