(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada keratitni davolashning zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan. Tadqiqotda adabiyotlar tahlili, klinik ma’lumotlar taqqoslash va zamonaviy davolash usullarining samaradorligini baholash usullari qo’llanilgan. Natijalar shuni ko’rsatdiki, regenerativ tibbiyot usullari, xususan trombotsitga boy plazma (TBP), an’anaviy antibiotik terapiyasiga nisbatan yuqori samaradorlikka ega. Maqolada zamonaviy yondashuvlarning afzalliklari va cheklovlari tahlil qilinib, amaliy tavsiyalar berilgan.