(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada oqsilllar, oqsillarning tuzilishi, oqsillar denaturatsiyasi, oqsillar uchun rangli (sifat) reaksiyalari, oqsilning strukturasi (tuzilishi) va kimyoviy xossalari to‘g‘risida fikrlar muhokoma qilingan.