(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
O‘tkir tinnitus — bu eshitish organlarida ob’ektiv tashqi manbasiz shovqin yoki “g‘uvillash” sezilishidir. U ko‘pincha eshitish nervi yoki labirintning ishemik zararlanishi bilan bog‘liq bo‘ladi. Ushbu holatning erta aniqlanishi va GBO (giperbarik oksigenatsiya) yordamida oldini olish orqali surunkali sensor neyral eshitish buzilishlari va bemorning hayot sifatini sezilarli darajada yaxshilash mumkin.