(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada bazalt tolalasi haqida umumiy tusshunchalar ko‘rib chiqildi, bazalt tolalardan foydalanib yo‘l poyini mustahkamligini oshirishda talab va takliflar berildi