(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga tabiiy fanlarni o‘qitish jarayonida integratsion texnalogiyalarni qo‘llash samaralari va o‘qituvchilarda bu integratsion jarayonlarga qanday yondashish kerakligi bayon qilingan.