(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarining og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Nutq bolalarning fikrlashi, muloqotga kirishishi, ijtimoiy muhitda faol ishtirok etishi uchun muhim vosita ekanligi taʼkidlangan.