(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Hozirgi zamon ta’lim tizimi yangi talablar va texnologik inqiloblar bilan chambarchas bog’langan bo’lib, bu tizimning samarali ishlashi uchun turli omillar muhim rol o’ynaydi. Xalq ta’limi sohasi ham o‘zining yuksalishi va samaradorligini oshirish uchun yangilanishlar va innovatsiyalarni talab qilmoqda. Shulardan biri — ta’limni boshqarishda va o‘quv jarayonlarini samarali tashkil etishda media vositalaridan keng foydalanishdir.