(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Maqolada xorijdan olib kelingan simmental zotli sigirlardan olingan buzoqlarni o‘stirishda sut almashtirgichlardan foydalanish, sut almashtirgich tarkibi, oziqlantirish sxemasi va qo‘llanilishi haqida ma’lumotlar berilgan.