(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Mazkur maqolada interaktiv ta’lim metodlarining zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Unda talabalarning faolligini oshirish, bilimlarni mustahkamlash, mustaqil fikrlash va muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishda interaktiv metodlarning samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliy darslarda qo‘llaniladigan muhim interaktiv usullar, ularning afzalliklari hamda ta’lim sifatiga ta’siri haqida fikr yuritilgan. Maqola pedagogik tajriba va ilmiy manbalar asosida yozilgan bo‘lib, ta’lim tizimini takomillashtirish yo‘lida muhim ahamiyatga ega.