(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada Abdurauf Fitratning millat ruhini uyg‘otish, milliy o‘zlikni anglash, xalqining porloq kelajagi yo‘lidagi say-harakatlari to‘g‘risida batafsil ma’lumot berilgan. Shu o‘rinda aytish joizki, uning millatni yuksalishga, vatanparvarlikka chorlovchi asarlari, hamda adabiyotdagi o‘rni haqida ham ma‘lumotlar keltirilgan.