(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqola stress va ma’naviy salomatlikning zamonaviy jamiyatdagi o’rni va ahamiyatini tahlil qiladi. Xususan, zamonaviy dunyoda insonlarning kundalik hayoti va ijtimoiy muhitdagi o’zgarishlar stress darajasini oshirib, ma’naviy salomatlikka ta’sir ko’rsatmoqda. Stressning uzoq muddatli ta’siri psixologik va jismoniy salomatlikka zarar etkazishi mumkin, shu sababli stressni boshqarish va unga qarshi samarali choralar ko’rish muhimdir. Maqolada zamonaviy qiyinchiliklar, masalan, ish bilan bog’liq stress, ijtimoiy bosimlar, o’zgaruvchan iqtisodiy sharoitlar va texnologik yuksalishlarning ta’siri tahlil qilinadi.