(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MEDICINE, SCIENCE, AND EDUCATION, 2025)
Jigarning surunkali yallig‘lanish kasalliklari turli omillar ta’sirida yuzaga kelishi mumkin, ularning eng keng tarqalganlari alkogol va gepatotrop viruslar hisoblanadi.