JAMIYAT HAYOTI VA UNING TARAQQIYOTIDA MA’NAVIYATNING O‘RNI VA ROLI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada jamiyat hayoti va uning taraqqiyotidama’naviyatning o‘rni va roli, ahamiyati haqida atroflicha to‘xtalib o‘tilgan. Shubilan birga har qanday jamiyatning taraqqiyoti, avvalo, uning yetuk va barkamolavlodiga bog‘liqdir, shunday ekan ushbu fikr tarix sinovida tasdiqlanib kelganhaqiqatdir. Ma’naviyat millatning asrlar davomida shakllangan ildizlari, uningtarixiy tajribalari va ijtimoiy-madaniy rivojlanishi bilan uzviy bog‘liq bo‘lgan aqliyintellektual va sobit hissiy dunyosi ekanligi ko‘zda tutilgan.