MAKTABLARDA CHET TILI O’QITISH METODIKASI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
XXI asrda globalizatsiya jarayoni tez sur'atlarda rivojlanib,  dunyo xalqlari o’rtasidagi  madaniy va iqtisodiy aloqalarni kuchaytirib, chet tillarini bilish zaruriyatini yanada oshirmoqda. Chet tillarini o’rganish nafaqat kommunikatsiya qobiliyatini rivojlantiradi, balki o’quvchilarning bilim doirasini kengaytiradi, dunyoqarashini boyitadi, ularni turli madaniyatlar bilan tanishtiradi. Ushbu maqolada maktablarda chet tili o’qitish metodikasi bo’yicha fikr-mulohazalar yuritilgan.