KOMPLEKS KEŃISLIKDEGI BAZI BIR OBLASTLAR HAQQINDA (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
kóplik    keńislikte orayı noqatta, radiusı  bolǵan shar dep ataladı. Ádette, (1) shar  noqattıń  dógeregi depte júritiledi.