JAMG'ARMA VA INVESTITSIYA O'RTASIDAGI MUVOZANATNI TA’MINLASH MUAMMOLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Jamg'arma va investitsiya iqtisodiy o'sish va barqarorlik uchun muhim bo'lgan ikkita asosiy omildir. Ushbu maqolada jamg'arma va investitsiya o'rtasidagi muvozanatni ta’minlashning dolzarb muammolari va ularga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi. Shuningdek, mamlakat iqtisodiyotida jamg'arma darajasi va investitsiya ko'rsatkichlari o'rtasidagi bog'liqlik va ularning o'zaro ta’siri yoritiladi.