OLAM MANZARASI VA KONSEPT MILLIY-MADANIY XUSUSIYATINING ISPAN, TURK VA O‘ZBEK TILLARI FRAZEOLOGIZMLARIDA IFODALANISHI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Mazkur maqolada olam manzarasi tushunchasi, til va madaniyat munosabatlariga yondashuvlar, emotsional konseptning milliy-madaniy xususiyatlari turli tizimli tillar frazeologizmlarida gavdalanishini maydon metodi orqali yoritiladi