MOLIYA TUSHUNCHASI VA UNING FUNKSIYALARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada moliya tushunchasi, moliyaning ahamiyati, moliyaning bajaradigan funksiyalari, moliyaning resursi ya`ni ob`ekti hisoblangan moliya maqsadli pul fondlari hamda moliya funksiyalarining o`zaro bog`liq bo`lib, bir birini to`ldirib turishi haqida ma`lumotlar atroflicha yoritib berilgan.