TERAPEVTIK KASALLIKLARDA ISHLATILADIGAN DORI-DARMON NOMLARINING INGILIZ VA O’ZBEK TILIDAGI CHOG’ISHTIRMA TADQIQI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu tezisimizda yurtimiz famasevtika sohasida dolzarb muommolardan biriga aylanib kelayotgan terapevtik kasalliklarda ishlatiladigan dori darmonlarning nomlarini ingiliz va o’zbek tiliga tadqiqini yechimini qisqacha tarzda aks ettirganmiz.