O‘ZBEKNING TURKMAN-YUZ ELI VA UNING O‘RGANILISH TARIXI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Maqolada XIX аср охири ва XX аср бошларида o‘rta Zarafshon xavzasi Samarqand, Nurota, Qo‘shrabod va unga tutash qishloqlardagi “O‘zbek туркманлари”, “Nurota turkmanlari” va “turkman-yuz eli” urug‘lari deb hisoblaydigan qishloq aholisining o‘rganilishi tarixi to‘g‘risida.