KREATIVLIK VA KREATIV TAFAKKUR TUSHUNCHALARI, ULARNING KASBIY FAOLIYATDAGI AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
: Ushbu maqolada kreativlik tushunchasi, uning mazmuni va mohiyati tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada shaxsning ijodkorlik, yaratuvchanlik, yangilik yaratishga qaratilgan faoliyati, kreativlik, kreativ qobiliyat, tafakkur, muloqot, xodimning o‘z-o‘zini shakllashtirishi bayon etilgan.