ILK O‘SPIRINLARNI KASBGA YO‘NALTIRISHNING AYRIM PSIXOLOGIK MASALALARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Maqolada ilk o‘spirinlarni kasbga yo‘naltirishning nafaqat ijtimoiy, balki psixologik muammo ekanligi, bu ikki nuqtai nazar har doim bir – birini to‘ldirib kelishligi, shuningdek, kasbga yo‘naltirishning individual psixologik xususiyatlarining imkoniyatlari yoritilgan