PEDAGOGIK QOBILIYATLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada pedagoglardagi qobiliyatlar ,ularning turlari ,oʻqituvchining pedagogik takti masalasi ,bolalar uchun qilayotgan ishlarida namuna va oʻrnak boʻla olish qobiliyatlarini bilib olishingiz mumkin.