ILK O’SPIRINLIK VA O’SPIRINLIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
:Ushbu maqoada ilk o’spirinlik davrida va o’spirinlik davrida shaxsda kechadigan psixologik, biologic ,sotsiologik omillar va jarayonlar haqida,insonning shaxs sifatida shakllanishida psixofiziologik taraqqiyot sur’ati ,akseliratsiya munosabati va boshqa malumotlarga ega bo’lamiz .