KICHIK MAKTAB DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada Kichik maktab davrida bolalarda kechadigan psixik jarayonlar ,ulardagi asosiy psixik yangiliklar ,maktab ta’limiga psixik tayyorgarlik ,rivojlanishning ijtimoiy shart sharoitlari va kichik maktab yosh davrining yetakchi faoliyati haqida bilib olishingiz mumkin .