BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARIDA PROFESSIONAL KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining professional kompetensiyasini rivojlantirishning pedagogik asoslari, kompetensiyaviy yondashuvning mazmuni hamda pedagogik shart-sharoitlari tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion metodlar, kommunikativ yondashuv va amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati ochib berilgan.