TIBBIY TA’LIMDA O‘QITISHNI JADALLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARINING SAMARADORLIGI VA AMALIY AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur maqolada tibbiy ta’lim jarayonida o‘qitishni jadallashtirish texnologiyalarining samaradorligi va ularning amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar hamda raqamli texnologiyalar yordamida talabalar bilimini tez va sifatli o‘zlashtirish imkoniyatlari o‘rganilgan. Shuningdek, tibbiy fanlarni o‘qitishda jadallashtirilgan ta’limning afzalliklari, o‘quv jarayoniga ta’siri va klinik kompetensiyalarni shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, innovatsion o‘qitish texnologiyalaridan foydalanish talabalar faolligini oshiradi, mustaqil fikrlashni rivojlantiradi va amaliy ko‘nikmalarni samarali shakllantirishga xizmat qiladi.