“AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI KASBIY FAOLIYATDA QOʻLLASH” FANI DIFFERENSIAL YONDASHUVGA ASOSLANGAN DASTURIY VOSITALAR YORDAMIDA OʻQITISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqolada “Axborot texnologiyalarini kasbiy faoliyatda qoʻllash” fani differensial yondashuvga asoslangan dasturiy vositalar yordamida oʻtishning samarali yoʻllari koʻrib chiqiladi. Barcha fanlar singari “Axborot texnologiyalarini kasbiy faoliyatda qoʻllash” darsida ham differansial yondashuvga asoslanga dasturiy vositalar yordamida oʻqitish zarurligi aniqlandi. Darslarni differensiallashtirish sharoitida oʻqitishni tashkil etishni koʻrib chiqamiz.