NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLARNING IJTIMOIY HAYOTDAGI O‘RNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqola nogironligi bo‘lgan shaxslarning ijtimoiy hayotdagi o‘rni  masalasini ko‘rib chiqadi va ushbu mavzuda ta’lim olish orqali  jamiyatda o‘z o‘rniga ega bo‘lishini  ta’kidlaydi.