MENEJMENTNING ZAMONAVIY TASHKILOT FAOLIYATIDAGI AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur maqolada menejmentning zamonaviy tashkilot faoliyatidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Menejmentning asosiy funksiyalari, boshqaruv usullari hamda samarali menejment orqali tashkilot faoliyatini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, menejmentning inson resurslarini boshqarishdagi roli va zamonaviy boshqaruv yondashuvlari ko‘rib chiqilgan.