TURKIYA TA’LIM TIZIMI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada turkiya ta’lim tizimining tuzilishi,bosqichlari va o’ziga xos jihatlari yoritilgan. Maktabgacha ta’limdan boshlab oliy  ta’limgacha bo’lgan jarayon tahlil qilinadi. Shuningdek, davlat va xususiy ta’lim tizimining xalqaro standartlarga moslashuvi ko’rib chiqiladi. Maqola ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan islohotlar haqida umumiy tasavvur beradi.