INTEGRATSIYALASHGAN TIBBIYOT AXBOROT TIZIMLARIDA SUN’IY INTELLEKT ALGORITMLARINING SAMARADORLIGINI BAHOLASH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada integratsiyalashgan tibbiyot axborot tizimlarida (ITAT) qo‘llaniladigan sun’iy intellekt (SI) algoritmlarining diagnostika aniqligi va operatsion samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida "Random Forest" va "Convolutional Neural Networks" (CNN) algoritmlarining kardiologik ma’lumotlarni qayta ishlashdagi natijalari an’anaviy usullar bilan solishtirildi.