SANOAT KORXONALARIDA INNOVATSION FAOLIYATNI BOSHQARISHNING RIVOJLANTIRISHNING MOHIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqolada sanoat korxonalarida innovatsion faoliyatni boshqarishning rivojlanish bosqichlari va uning mohiyati o’rganilgan. Shuningdek, innovatsion boshqaruv nuqtai nazaridan ―Innovatsiya‖ iqtisodiy kategoriyasining mohiyati, sanoat korxonalarida innovatsion boshqaruvni tashkil etish, korxona innovatsion boshqaruvining tashqi strategik maqsadlari korxonalarda innovatsion boshqaruvning darajalari ochib berilgan.