DARSLIKLARDA BERILGAN MUMTOZ ASARLARNI O‘QITISHNING SAMARADOR USULLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada mumtoz asarlarning interfaol usullarda o‘qitish ko‘nikmalari tahlil etildi.