KADRLARNI TAYYORLASHDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH MEXANIZMLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida kadrlar tayyorlash jarayonida innovatsion usullardan foydalanishning dolzarbligi, samarali mexanizmlari hamda ular orqali kasbiy malaka va raqobatbardoshlikni oshirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim tizimiga innovatsion yondashuvlarni joriy etish orqali kadrlar sifatini yaxshilashning afzalliklari tahlil qilinadi.