BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MUSTAQIL ISHLASH KO‘NIKMALARINI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH MEXANIZMI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining mustaqil ishlash ko‘nikmalarini innovatsion yondashuv asosida rivojlantirish masalalari yoritilgan. Mustaqil ishning nazariy va amaliy asoslari, o‘qituvchining rahbarlik faoliyati, o‘quvchilarning individual imkoniyatlarini hisobga olish, shuningdek, innovatsion texnologiyalarning mustaqil ta’limdagi roli tahlil qilinadi. Maqolada ta’lim jarayonida interfaol metodlar, raqamli vositalar va STEAM yondashuvi orqali o‘quvchilarning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini takomillashtirish mexanizmi ishlab chiqilgan.