INGLIZ TILI DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu tezisda ingliz tili darslarida interaktiv metodlardan foydalanishning o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, bu metodlarning o‘quvchilarda muloqot madaniyatini shakllantirish, mustaqil fikrlash va dars jarayonida faollikni oshirishdagi o‘rni yoritiladi. Amaliy misollar asosida interaktiv yondashuvning samaradorligi ko‘rsatilgan.