NERV SISTEMASI ANATOMIYASI, TUZILISHI VA VAZIFALARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada nerv sistemasi nima.Nerv sistemasining tuzilishi haqida.Markaziy nerv sistemasidagi psixik jarayonlar qanday kechishi.Nerv sistemasining funksiyalari.Parasimpatik nerv sistemasi nima ekanligi va somatik nerv sistemasi haqida batafsil yoritilgan.